Gestolen kunst

 

   teruggevonden te Alkmaar< 6 aug 2011>

Eigenaar opgespoord en gevonden

tel. gestolenkunst: 06-20571436

   
Eigenaar is gevonden 09-08-11 Beeld gaat terug naar eigenaar!

Via facebook en twitter is melding van het gevonden beeld gedaan door gestolenkunst.nl. Hierdoor werd het herkend door Romee Kanis, die het voor iemand heeft laten gieten. Zij kon achterhalen wie het was en op 9-8-11 kon gestolenkunst.nl melden aan de eigenaar dat het gevonden was. Super.

Fijn dat er nog eerlijke mensen zijn die het gevonden beeld doorgegeven hebben aan gestolenkunst.nl en dat er oplettende mensen zijn die actief meehelpen het beeld naar de eigenaar te krijgen.

Jammer dat de politie de melding van diefstal van zaterdag 6 aug en de melding van 8 aug van vinden doorgestolenkunst.nl  niet aan elkaar heeft kunnen koppelen. Ondanks verzoek tot richten op diefstal  rond het weekend kwam er niets uit de dossiers van de politie....... Jammer gewoon dat het daar niet werkt.

We blijven doorgaan met www.gestolenkunst.nl dus!

 

Gegevens van het beeld:

Brons op hardstenen sokkel.

Beeld is 15 cm hoog en 20 cm breed. Sokkels is 20x20 cm

Kunstenaar onbekend.Gevonden in Alkmaar in de groenstrook naast het Molentochtpad, thv de Kwikstaartlaan  op zaterdagochtend 6 augustus 2011
-------------------------------------------------------------
 

Melding van gevonden bij politie is gedaan op 080811

dossiernummer : 2011092288

Ook via twitter en facebook is foto verspreid

 

 

 

Indien u informatie heeft over bovengenoemd beeld en weet wie de eigenaar / kunstenaar is, dan  verzoeken we u kontakt op te nemen :

 gestolen kunst 06-20571436

overzicht gestolen kunst